Skip to main content

Aluminium Ramen & Deuren

Aluminium ramen en deuren voor het leven

Ramen en deuren koopt u voor het leven. Kwaliteit, isolatie, gebruiksgemak en afwerking zijn dan ook cruciaal. Al onze ramen en deuren worden volledig op maat gemaakt. We werken samen met gerenommeerde leveranciers zoals Aliplast, Saint-Gobain, Frager… om de hoogste kwaliteit te leveren. Ontdek de verschillende mogelijkheden voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dankzij de verschillende stijlen in ons gamma, landelijk of modern, vind je de juiste ramen voor je project.

Eigen atelier
Geproduceerd in België
25 jaar kleurgarantie
Gerenommeerde leveranciers

Aluminium: sterk en energie-efficiënt.

 

Aluminium is bij uitstek het sterkste materiaal om uw ramen uit te laten vervaardigen. Door de stevigheid van aluminium zijn slanke profielen voor grote ramen ook mogelijk. Aluminium ramen zijn de laatste decennia sterk geëvolueerd waardoor de isolatiewaarden een stuk hoger liggen dan voorheen. Dit betekent dat aluminium ramen niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook bijdragen aan de energie-efficiëntie van uw woning, waardoor u op lange termijn bespaart op verwarmings- en koelingskosten.

Geen betere keuze dan onze veelzijdige aluminium ramen van Aliplast Aluminium Systems, een 100% Belgisch product vervaardigd in eigen atelier. Onze aluminium ramen en deuren van Aliplast bieden 25 jaar kleurgarantie. Door het poedercoaten van het aluminium zijn onze ramen en deuren bestand tegen de zwaarste windomstandigheden. Ze zijn trouwens ook corrosiebestendig en onderhoudsvriendelijk. Aluminium is van nature bestand tegen de elementen, waardoor het niet roest en zijn structuur behoudt, zelfs in de meest uitdagende weersomstandigheden.

Eigen productie in atelier

Dankzij ons eigen atelier voor de vervaardiging van aluminium ramen en deuren behouden we de controle over het productieproces. Dit stelt ons in staat om elk detail zorgvuldig te beheren en te optimaliseren, van het selecteren van de beste grondstoffen tot de uiteindelijke afwerking van het product. Ons flexibel en vakkundig team kan daardoor sneller leveren en plaatsen, en tegelijkertijd de hoogste kwaliteitsnormen handhaven.

Enkele aluminium referenties

Houten ramen en deuren

Bekijk meer

PVC ramen en deuren

Bekijk meer

Enkele tevreden klanten